Het land is amazing, zo woest, zo leeg, zo groots, zoveel woestijn, zo ánders, zooooooooooo super super mooi !!!!

En wij gedragen ons zoals het land is: we scheuren over de zand- en fourwheeldrive wegen met de X-trail als woestelingen, we hiken ons suf, we zwemmen in de warmwater bronnen. We doen alles wat spannend is, vliegen in de canyon, quadten in de woestijn, beklimmen de Big Daddy (hoogste zandduin in de Sossusvlei), spotten 's morgens in alle vroegte dolfijnen in de ijzige kou en mist, we stoken vuurtje in onze open haarden, laten ons helemaal volstoppen met het heerlijkste eten zoals braai met gemsbok, antilope, kudu en alles wat hier rondloopt, verrukkelijke toetjes en koffie met lemon-merengue gebak.

Maar vooral zijn we heel vaak helemaal stil van alle schoonheid en kunnen alleen maar glimlachen en genieten en Afrika door onze aderen voelen stromen. Intens en fascinerend Afrika/Namibië, onwaarschijnlijk mooi land !!! Regelmatig hebben we het gevoel dat we aliens op een andere planeet zijn.

Hoe fantastisch het is, is niet in woorden te vatten, kijk naar de foto’s, maar vééél beter nog: ga zelf en ervaar de wonderlijke schoonheid van dit prachtige land!!

Beste lezer, op Z-Afrika zijn we verliefd geworden, maar aan Namibië hebben we ons hart voor eeuwig verloren! En of we nog eens terug gaan? Zeker weten!

Hulde: aan Peter voor de perfecte organisatie!"

Nellie en Henk Hennink, Apeldoorn, 2017