Africa Safiri

A- A A+

Voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek kom ik bij u op huisbezoek. Dan verkennen we uw wensen en de mogelijkheden. Al dan niet op basis van een van de voorbeeldreizen [link van maken naar homepage?] stel ik persoonlijk een reis op maat voor u samen. Daarin houd ik rekening met uw wensen aangaande soort accommodatie, aantal dagen, reistijd en interesse etc.

Alle locaties heb ik zelf bezocht. Ik heb vele vakanties doorgebracht in de landen waarin ik reizen aanbied. Zodoende ken ik de laden en de meeste wegen zeer goed. U krijgt daardoor bijzondere plekken te zien, die de grote touroperators niet kennen. Hiervoor werk ik samen met lokale agenten. Ook heb ik al 15 jaar contacten met een betrouwbaar en goedkoop autoverhuurbedrijf. Verder krijgt u van mij advies over de vliegreis, die u vervolgens zelf boekt.

Is de reis eenmaal geboekt? Dan krijgt u ruim op tijd voor vertrek eventuele vouchers en een zg. road-book. Hierin vindt u een routebeschrijving en wetenswaardigheden voor onderweg. Bij overhandiging voorzie ik u ook persoonlijk nog van allerlei tips en ontvangt u de benodigde routekaarten. Zo bent u goed voorbereid om optimaal te kunnen genieten van uw Afrika-reis.