Tijdens een oriënterend en vrijblijvend gesprek verkennen we uw wensen en de mogelijkheden. Al dan niet op basis van een van de voorbeeldreizen stellen we persoonlijk een reis op maat voor u samen. Daarin houden we rekening met uw wensen aangaande soort accommodatie, aantal dagen, reistijd, en interesses etc.

Alle locaties hebben we zelf bezocht. We hebben veel tijd doorgebracht in de landen waarin we onze reizen aanbied. Zodoende kennen we de landen en de meeste wegen zeer goed. U krijgt daardoor bijzondere plekken te zien, die de grote touroperators niet kennen en hiervoor werken we al jaren samen met dezelfde en zeer betrouwbare lokale agenten. Verder krijgt u van ons advies over de vliegreis, die u vervolgens zelf boekt.

Is de reis eenmaal geboekt? Dan krijgt u ruim op tijd voor vertrek eventuele vouchers en een zg. road-book. Hierin vindt u een routebeschrijving, wetenswaardigheden voor onderweg maar ook zaken die noodzakelijk zijn voor een goede voorbereiding. Verder  voorzien wij u ook van allerlei tips en ontvangt u de benodigde routekaarten. Tevens ontvangt u alles in een digitale app zodat u ten alle tijden alle informatie bij de hand heeft. Zowel thuis tijdens de voorbereiding als tijdens de reis!  Zo bent u goed voorbereid om optimaal te kunnen genieten van uw Afrika avontuur.