Africa Safiri

Voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek komen wij bij u op huisbezoek. Dan verkennen we uw wensen en de mogelijkheden. Al dan niet op basis van een van de voorbeeldreizen stellen we persoonlijk een reis op maat voor u samen. Daarin houden we rekening met uw wensen aangaande soort accommodatie, aantal dagen, reistijd en interesse etc.

Alle locaties hebben we zelf bezocht. We hebben veel tijd doorgebracht in de landen waarin we onze reizen aanbied. Zodoende kennen we de landen en de meeste wegen zeer goed. U krijgt daardoor bijzondere plekken te zien, die de grote touroperators niet kennen. Hiervoor werken we samen met lokale agenten. Ook hebben we al 15 jaar contacten met een betrouwbaar en goedkoop autoverhuurbedrijf. Verder krijgt u van ons advies over de vliegreis, die u vervolgens zelf boekt.

Is de reis eenmaal geboekt? Dan krijgt u ruim op tijd voor vertrek eventuele vouchers en een zg. road-book. Hierin vindt u een routebeschrijving en wetenswaardigheden voor onderweg. Bij overhandiging voorzien wij u ook persoonlijk nog van allerlei tips en ontvangt u de benodigde routekaarten. Zo bent u goed voorbereid om optimaal te kunnen genieten van uw Afrika-reis.