Top reizen

17 daagse Safari Namibië | Comfort & Avontuur

P1030655

Een reis van 17 dagen met de hoogtepunten van Namibië! Bijzondere en ruige landschappen, indrukwekkende wildlife en spectaculaire routes. 

22 daagse Safari Namibië | Comfort & Avontuur

P1030933

Een reis van 22 dagen met de hoogtepunten van Namibië! Bijzondere en ruige landschappen, indrukwekkende wildlife en spectaculaire routes.

19 daagse Safari Namibië & Botswana | Comfort & Avontuur

P1090922

Een reis van 19 dagen met de hoogtepunten van Namibië & Botswana! Indrukwekkende landschappen, adembenemende safari’s en spectaculaire routes.

BEKIJK AL ONZE REIZEN

100% Maatwerk | Wij stellen in nauw overleg uw perfecte reis samen. Van comfort tot avontuur en van budget tot luxe of mogelijk een goede combinatie van deze elementen. 

Fantastische routes en wildlife | Wij stippelen voor u fantastische routes uit zodat u geen enkel hoogtepunt, viewpoint of spannende wildlife ervaring gaat missen.

Sfeervolle en bijzondere accommodaties | U verblijft in zeer sfeervolle, bijzondere en kleinschalige accommodaties of unieke campsites die bijdragen aan uw ultieme Afrika ervaring.

Inmiddels meer dan 16 jaar ervaring | Al meer dan 16 jaar organiseren wij fantastische reizen naar Afrika waardoor een onvergetelijke reis is gegarandeerd.

Zeer uitgebreide informatie voor vertrek | U ontvangt van ons een zeer uitgebreid informatiepakket met alle routes, gedetailleerde wegenkaarten, te ondernemen activiteiten, tips, praktische informatie voor onderweg maar ook voor tijdens de voorbereiding thuis en een digitale app met alle benodigde informatie voor een onbezorgde reis.

24 uurs ondersteuning | Tijdens uw reis kunt u vertrouwen op onze 24-uurs ondersteuning om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Tevens hebben we een 24-uurs medische back-up mocht dat noodzakelijk zijn. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat u ten alle tijden ondersteuning kunt krijgen in welke situatie dan ook.

Meer over Afric@Safiri Bekijk de voorbeelden

 

 

 

Een voorproefje van úw reis door Nambië & Botswana?

Reviews

Na Afrika al enige tijd op ons lijstje te hebben staan, hebben we eindelijk de beslissing gemaakt. Zuid-Afrika was enigszins bekend, maar Namibië...? 

Verder lezen

Een bericht van een dankbare familie, beduusd van al het moois wat we gezien hebben zitten we nu in Windhoek!

Verder lezen

Eind juli 2019 was het dan eindelijk zo ver, na twee inspirerende gesprekken met Peter stapten we op het vliegtuig naar Windhoek.

Verder lezen

 

Landen

Wij organiseren reizen naar en door de volgende landen:

Angelique en Rob

Onze passie voor reizen heeft ons naar vele bijzondere plekken, culturen, natuurschoon en mensen over de hele wereld gebracht. De “liefde” voor Afrika bracht ons een aantal jaren geleden bij Peter en Afric@ Safiri! Toen zich de kans voordeed om Afric@ Safiri te versterken hoefden we dan ook geen moment te twijfelen en zijn we vol overtuiging aan boord gestapt. 

Meer over Angelique en Rob

Angelique Rob

peter van doorn

Peter van Doorn

Reizen is een van de leukste dingen om te doen in het leven. Ook toen ik, Peter van Doorn, nog werkte bij AMEV/Fortis (nu ASR), reisde ik al veel. Afrika werd mijn grote liefde en passie. Na mijn vroege pensionering met 56 jaar bracht ik deze liefde steeds meer over op vrienden en kennissen. Liet ik ze ook delen in mijn kennis van dit continent. En zo ontstond Afric@ Safiri, eigenlijk bij wijze van hobby.

Meer over Peter