Een bericht van een dankbare familie, beduusd van al het moois wat we gezien hebben zitten we nu in Windhoek!

Eind juli 2019 was het dan eindelijk zo ver, na twee inspirerende gesprekken met Peter stapten we op het vliegtuig naar Windhoek.

Na Afrika al enige tijd op ons lijstje te hebben staan, hebben we eindelijk de beslissing gemaakt. Zuid-Afrika was enigszins bekend, maar Namibië...? 

jaar 2017

"Het was een enorm avontuur! Het ultieme gevoel van vrijheid: zelf rijden, dieren spotten en 's avonds een kampvuur. Daarna je daktent in."

Lonneke

"Natuurlijk hadden wij de, bijna, 4-weekse autorreis die wij, twee 'bejaarde' echtparen, door Namibië hebben gemaakt ook grotendeels zelf kunnen regelen. Maar dat kost een hele hoop uitzoekerij en nog altijd heb je een reisbureau nodig.

"Na jaren de Europese wateren bezeild te hebben, besloten we ook eens een andere reis te maken. Al snel is het doel bepaald. Het wordt Namibië. Via een collega komen we bij Peter terecht. Peter heeft voor ons een prachtige reis samengesteld. Een combinatie van overnachtingen in prachtige lodges en overnachtingen op campings. We hebben gereden in een 4x4 met een tent bovenop. Een mooie afwisseling. We zijn vier weken onderweg geweest.

Landen: Botswana

Frank heeft me een link gestuurd naar een Youtube filmpje van zijn reis naar Namibië en Botswana:

Heerlijk om vast wat voorpret te krijgen!

"Namibië, het land van de grote contrasten!! Ongelooflijk!! Je valt hier van de ene in de andere verbazing en eigenlijk weet ik niet waar ik zal beginnen met vertellen....

Landen: Botswana

"Tja, we zijn nog steeds niet helemaal gewend aan het feit dat het hier 30 graden kouder is, dat het druk is op straat en dat ik 's nachts niet meer m'n oren hoef te spitsen voor olifanten en nijlpaarden!