Africa Safiri

Peter

thumb peter van doornReizen is een van de leukste dingen om te doen in het leven. Ook toen ik, Peter van Doorn, nog werkte bij AMEV/Fortis (nu ASR), reisde ik al veel. Afrika werd mijn grote liefde en passie. Na mijn vroege pensionering met 56 jaar bracht ik deze liefde steeds meer over op vrienden en kennissen. Liet ik ze ook delen in mijn kennis van dit continent. En zo ontstond Afric@Safiri, eigenlijk bij wijze van hobby.
In het Swahili, de meest gesproken taal in oostelijk en zuidelijk Afrika, betekent ’safiri’ ‘reizen door’. Afric@Safiri is dus letterlijk ‘reizen door Afrika’.

Inmiddels is mijn hobby een beetje uit de hand gelopen. Vooral via via krijg ik veel nieuwe klanten, die mijn enthousiasme zijn gaan delen. Intussen organiseer ik al ruim 15 jaar individuele reizen naar Namibië, Botswana en Zuid-Afrika. In de winter is ook Marokko nu erg gewild. 

Peter

Angelique en Rob

thumb Angelique RobOnze passie voor reizen heeft ons naar vele bijzondere plekken, culturen, natuurschoon en mensen over de hele wereld gebracht. De “liefde” voor Afrika bracht ons een aantal jaren geleden bij Peter en Afric@Safiri!

Toen zich de kans voordeed om Afric@Safiri te versterken hoefden we dan ook geen moment te twijfelen en zijn we vol overtuiging aan boord gestapt.

Samen met Peter begeleiden en inspireren wij u naar een onvergetelijke ervaring in Afrika…!

 Angelique & Rob