Rondreis door Marokko in 8 dagen

Rondreis Marokko 8 dagenMarokko is een prachtig land waar het sprookje van 1001 nacht werkelijkheid wordt. Een rondreis door Marokko in 8 dagen staat dan ook altijd garant voor een onvergetelijke en verrassende beleving. Geniet van de gastvrij en multiculturele bevolking en laat u onderdompelen met al het moois dat dit land te bieden heeft.

Marokko is een land met een rijke geschiedenis. Dit is nog volop terug te zien in de goed bewaard gebleven historische gebouwen en bezienswaardigheden. Ook de natuur en de bergen dragen bij aan de uitstraling van dit prachtige land. Marokko is dan ook zeer geschikt voor een 8-daagse rondreis. In dit tijdsbestek bezoekt u de meest bijzondere plaatsen, steden en natuurgebieden. Denk hierbij aan de parel van Marokko, wat ook wel Marrakech wordt genoemd.

Deze “Rode Stad” bruist van de energie, is kleurrijk en zeer modern. Maar, ook het bezoek van het oude stadsdeel van Marrakech is meer dan het bezoeken waard. De bewoners van Marrakech zijn vriendelijk en gastvrij. Zij zullen ervoor zorgen dat het u tijdens uw verblijf in deze trendy stad aan niets ontbreekt. Een rondreis door Marokko in 8 dagen wordt door ons geheel op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat we het programma geheel afstemmen op uw specifieke wensen en behoeften.

Op maat gemaakte rondreis door Marokko in 8 dagen

Bij AfricaSafiri zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk pakketten als het gaat om individuele Marokko rondreizen. Daarnaast zijn we tevens gespecialiseerd in het aanbieden van reizen door Zuid Afrika en Namibië. Dus ook voor een familiereis naar Zuid Afrika of een Botswana safari kunt u op onze ruime ervaring rekenen. Ook als u liever dichter bij huis wilt genieten van een onvergetelijke reis kunnen we dat voor u realiseren.

Met een rondreis door Marokko ontdekt u binnen 8 dagen diverse hoogtepunten en bijzondere bezienswaardigheden. Ook een bezoek aan Agadir mag niet ontbreken aan uw rondreis door Marokko. De stad ligt aan de zuidzijde van het Atlasgebergte en kent ongerepte natuurgebieden en adembenemende stranden. Zeker voor watersporters is een bezoek aan Agadir zeker de moeite waard. Of u nu kiest voor een individuele Zuid Afrika safari of een 8-daagse rondreis door Marokko.

Het team van AfricaSafiri stelt uw reis geheel volgens uw wensen samen. Dat doen we aan de hand van een persoonlijk intakegesprek. Persoonlijk contact zorgt ervoor dat we de kwaliteitsreizen kunnen leveren waar we voor staan. Daarbij maakt het niet uit of u kiest voor een rondreis door Botswana, een safari in Namibië of een rondreis door Marokko in 8 dagen.

Neem contact op